Rólunk

Számviteli szolgáltatások

Vállalkozói szemlélettel, az Ön igényeire szabva.

Bérszámfejtési szolgáltatás

Teljeskörű bérszámfejtési szolgáltatást végzünk.

Jogi és adózási tanácsadás

Jogszabályi értelmezések, szakértői állásfoglalások, adókockázatok azonosítása, megfelelő adózási mód kiválasztása.

Miért válasszon minket?

Minden sikeres vállalkozás mögött ott áll egy rátermett könyvelő. A Jogszervíz Kft. szakmai csapattal áll Ön mögött. Jogi, számviteli, adózási, bérszámfejtési csapat biztosítja az Ön jogi, gazdasági hátterét.

Az Ön igényeire szabtuk szolgáltatásainkat.  Válassza ki melyik szolgáltatásunkra van szüksége!

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely garancia arra, hogy nyugodt szívvel ránk bízhassa cégének könyvelését.

Háttér, ami meghatároz minket

Cégünk a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. 100%-os leányvállalata, ezzel magunk mögött tudhatjuk Európa piacvezető jogvédelmi társaságának szakmai és pénzügyi stabilitását, illetve egy európai nagyvállalat szolgáltatási garanciáját.

Értékeink

Bizalmi Közösség

Bizalmat építeni nem csak egy lehetőség, hanem a legfontosabb lépés számunkra. A bizalom nem egy megfoghatatlan jelenség, hanem konkrét dolog, mérhető gazdasági hasznot hozó tényező.

Egyszerűség

“Az egyszerűség arany középút a túl kevés és a túl sok között.”
Steve Jobs

Az egyszerűség elvére a kommunikációnk során mindig törekszünk! Következetesen használjuk a modern kommunikációs csatornákat, melyek egyértelműen átláthatók, így megkönnyítjük az üzenetek közvetítését.

Tervezés

Az együttműködésünk keretében tájékozódunk, elemzünk, hogy tisztán lássuk partnereink működését. Excel megoldásaink segítséget nyújtanak partnereinknek a stratégiai tervezésben.

Tudatosság

Stratégiailag átgondolt, taktikailag megtervezett lépésekre épülnek tanácsaink. A vezetőket segítjük a szervezetben lévő gazdasági bizonytalanságok azonosításában, megszüntetésében, a gazdasági változásokra való hatékonyabban reagálni.

Hatékonyság

Minden mindennel összefügg! A kommunikációs eszközök és csatornák hatással vannak egymásra és ebből kifolyólag támogatják is egymást, segítve a hatékony munkavégzést.

MAGAS SZÍNVONAL

A nemzetközi háttér garancia a szolgáltatásunk magas színvonalára és az ügyfélközpontú ügykezelésre.

Felkeltettük érdeklődését?

Forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Legfrissebb aktualitások

covid, törvény, rendelet

Veszélyhelyzet meghosszabbítása

2022. június 1-jéig meghosszabbították a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet. Mit jelent ez a gyakorlatban? A veszélyhelyzet alatt hozott kormányrendeletek hatályukat vesztik, ha megszűnik a veszélyhelyzet,…

Jutalom, jutalék, prémium, bónusz: megkapom, vagy nem kapom?

Rengeteg munkahelyen bevett szokás, hogy a munkáltatók a munkavállalók motiválása érdekében különböző címeken anyagi előnyt biztosítanak. Ezek formája rendkívül eltérő lehet, hiszen nincsen egységes jogi szabályozás arra…

Iparűzési adó nyilatkozat 1% adómértékre történő csökkentésre!

Határidő 2022. február 25! Az a vállalkozó, aki 2022. adóévben a legfeljebb 1%-ra csökkentett adómértékkel szeretné az iparűzési adót fizetni, arról nyilatkozatot – 22NYHIPA -szükséges leadni. Ezt a nyilatkozatot 2022.…